Live guerrilla

‘Want aan eenieder, die heeft, zal gegeven worden en hij zal overvloedig hebben. Maar wie niet heeft, ook wat hij heeft, zal hem ontnomen worden’. (Mattheüs 25:29)

Maar met het releasen van de single eindigt het niet. BrotherTill komt naar u toe. Bij het ondergaan van de zon op 20 december rijden de gebroeders met een mini-vrachtwagen door het land. Op die vrachtwagen wordt luid en duidelijk de videoclip geprojecteerd, zodat nietsvermoedende omstanders geconfronteerd worden met het tegengeluid van BrotherTill. De vrachtwagen rijdt onder andere door de Zuidas en de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Terwijl de gegoede burgerij en het bankwezen zich wentelen in de Kerstborrel en Kerstaankopen, wordt BrotherTill’s onverbloemde mening ze even goed ingepeperd. Is er ontkomen aan? Op 20 december in ieder geval niet.

 ‘In de tempel zag hij de verkopers van runderen, schapen en duiven, en de geldwisselaars die daar zaten. Hij maakte een zweep van touwen en joeg ze allemaal de tempel uit.’ (Johannes, 2.14-15)

Gerelateerde berichten: